طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش

به گزارش وبلاگ مهیار، نان توت فرنگی برای علاقه مندان به و شیرینی و نان های فانتزی و میوه ای یک گزینه بسیار مجذوب کننده است. نان توت فرنگی یک و کم شیرین با تکه های توت فرنگی است که با هر گازی که از آن می زنید، طعم لذیذ را حس می کنید. نان توت فرنگی یک مجذوب کننده و مقوی و گزینه عالی برای بچه ها و یک است. اما طرز تهیه نان توت فرنگی خانگی چگونه است؟ آیا می دانید نان کرمدار و خامه ای توت فرنگی چطور تهیه می گردد؟ در این مقاله از در می توانید با چند روش تهیه نان توت فرنگی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص آموزش تهیه نان توت فرنگی پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی ساده

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کرهنصف لیوان فرانسوی دسته دار
شکر3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ3 عدد بزرگ
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری
آرد سفید2 لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری
جوش شیریننصف قاشق چای خوری
نمک1 قاشق چای خوری
دارچین1 قاشق چای خوری
ماست یا خامه ترشنصف لیوان فرانسوی دسته دار
مغز گردو (خرد شده)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
توت فرنگی تازه و خرد شده1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایعبرای چرب کردن قالب نان

مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان پخت نان توت فرنگی ساده: 60 دقیقه

مراحل طرز تهیه نان توت فرنگی بدون خمیر مایه

نان توت فرنگی یک وعده بی نظیر برای شروع روزی پرانرژی و یک عصرانه سالم و لذیذ است که بافت نرم و عطر دلپذیری دارد. شما می توانید این نان خوشمزه را بدون خمیر مایه و با بافتی فوق العاده مجذوب نماینده در خانه آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل پخت نان توت فرنگی ساده آشنا شوید.

مرحله اول؛ گرم کردن فر

در اولین مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی ساده باید فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را در طبقه وسط فر بگذارید تا داغ گردد.

مرحله دوم؛ آماده کردن قالب نان

بعد از روشن کردن فر، یک قالب فلزی مستطیلی با ابعاد حدود 22 در 12 سانتی متر و ارتفاع حدود 7 سانتیمتر را بردارید. با استفاده از برس آشپزخانه تمام سطح قالب را با روغن مایع چرب کنید.

برای خرید روغن مایع می توانید به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

مرحله سوم، هم زدن کره و شکر

در این مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی باید کره را در ظرف بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً نرم و سبک گردد. سپس شکر را اضافه و دوباره دستگاه را روشن کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب کره و شکر حالت سبک و پفکی پیدا نمایند.

در صورت تمایل شما می توانید برای خرید شکر و کره به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های اقدام نمایید.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن تخم مرغ ها و وانیل

در این مرحله از طرز پخت نان توت فرنگی باید تخم مرغ ها را یکی یکی به سایر مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شوند و تخم مرغ ها کف نمایند. بعد از این که تخم مرغ ترکیب شد، وانیل را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.

شما می توانید وانیل و تخم مرغ را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله پنجم؛ ترکیب کردن مواد خشک نان با هم

در این مرحله از روش تهیه نان توت فرنگی ساده باید در یک ظرف آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین ترکیب کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد خشک کاملاً با هم ترکیب شوند. این ترکیب را یک بار الک کنید.

در صورت تمایل برای خرید آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

مرحله ششم؛ اضافه کردن مواد خشک و خامه ترش به سایر مواد نان

در این مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی خانگی باید مواد خشک را در 3 مرحله به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس ماست یا خامه ترش را هم طی 2 مرحله به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید مواد را تنها به میزان ای که با هم ترکیب شوند، هم بزنید.

برای تهیه انواع ماست و انواع خامه به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

مرحله هفتم؛ ریختن خمیر نان توت فرنگی در قالب

در این مرحله از روش تهیه نان توت فرنگی ساده توت فرنگی های خرد شده و مغز گردو را به سایر مواد خمیر نان اضافه کنید. سپس خمیر نان را در قالبی که از قبل چرب نموده بودید، بریزید و برای حدود 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل شما می توانید برای خرید مغز گردو به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های اقدام نمایید.

مرحله هشتم؛ پختن نان توت فرنگی در فر

برای این که مطمئن شوید، نان توت فرنگی شما پخته شده یا خیر می توانید یک خلال دندان در نان فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد پس نان شما آماده است. بعد از درست شدن نان آن را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک گردد. سپس می توانید نان را از قالب جدا کنید، برش بزنید و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی کرمدار

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آرد سفید3 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودر1 و نیم قاشق مرباخوری
نمک1 قاشق چای خوری
جوش شیریننصف قاشق مرباخوری
توت فرنگی تازه و خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ1 عدد
آب پرتقالنصف لیوان فرانسوی دسته دار
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
کره2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم روی نان توت فرنگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
پنیر خامه ای120 گرم
پودر قندنصف لیوان فرانسوی دسته دار
شیر1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیلنصف قاشق مرباخوری

مراحل طرز تهیه نان توت فرنگی کرمدار

از آنجایی که نان توت فرنگی به صورت کم شیرین تهیه می گردد، می توانید برای مزه دار کردن و بعلاوه جلوه بخشیدن به ظاهر این نان از روکش کرمی برای روی نان بهره ببرید. در ادامه مراحل درست کردن نان توت فرنگی با روکش کرمی را دنبال کنید.

مرحله اول؛ ترکیب کردن مواد خشک نان توت فرنگی

در اولین مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید و یک بار الک کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب توت فرنگی ها با آرد

بعد از ترکیب کردن مواد خشک، باید توت فرنگی های خرد شده را در یک ظرف بریزید. سپس 2 تا 3 قاشق آرد به آن اضافه کنید. این کار موجب می گردد تا رطوبت اضافی توت فرنگی گرفته گردد و در نان حالت خمیری پیدا نکند.

مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد نان توت فرنگی

در این مرحله باید ابتدا تخم مرغ را هم بزنید و با کره ذوب شده، شیر و آب پرتقال ترکیب کنید. سپس این ترکیب را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا خمیر شما یکدست گردد.

در صورت تمایل شما می توانید شیر و انواع آبمیوه مثل آب پرتقال به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن توت فرنگی به سایر مواد خمیر

در این مرحله توت فرنگی های آردی را به خمیر نان توت فرنگی اضافه کنید مواد را به آرامی با لیسک هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله پنجم؛ آماده کردن نان توت فرنگی

در آخرین مرحله از درست کردن نان توت فرنگی خانگی باید یک قالب فلزی مستطیلی را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید. سپس خمیر نان را در قالب بریزید و آن را برای 45 تا 50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان بپزد و طلایی رنگ گردد.

مرحله ششم؛ درست کردن کرم روی نان توت فرنگی

بعد از این که نان شما آماده شد، باید کرم روی نان را درست کنید. برای این کار در یک کاسه پنیر خامه ای، پودر قند ()، شیر و عصاره وانیل را ترکیب کنید. زمانی که نان کاملاً خنک شد، این کرم را روی نان بریزید. در صورتی که نمی خواهید نان را در یک وعده بخورید، بهتر است کرم را روی تمام سطح نان نریزید.

شما می توانید پنیر خامه ای و قند را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.

مرحله آخر: نان توت فرنگی کرمی را سرو کنید

نان توت فرنگی کرمی را با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان!

شما می توانید پنیر خامه ای را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پیتا بدون فر

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی با خمیر مایه

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آرد سفیدنیم کیلوگرم
خمیر مایه فوری1 قاشق چای خوری
شکر100 گرم
شیر گرم1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمکنوک قاشق چای خوری
پوست لیموی رنده شده1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
روغن مایعنصف لیوان فرانسوی دسته دار
زرده تخم مرغ1 عدد برای رومال نان
مارمالاد توت فرنگیبه میزان دلخواه
توت فرنگی تازه10 عدد

مراحل طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی

نان بریوش یکی از خوشمزه ترین انواع نان است که در داخل نان از انواع مارمالاد دلخواه استفاده می گردد و از همین رو شما می توانید این نان را به تنهایی برای صبحانه یا عصرانه میل کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن نان بریوش توت فرنگی آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن خمیر مایه

در اولین مرحله از طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی باید خمیر مایه و شکر را در یک ظرف بریزید و شیر گرم را به آن اضافه کنید. سپس 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه آماده گردد.

مرحله دوم؛ آماده کردن خمیر نان بریوش

در این مرحله باید تخم مرغ، روغن، شیر، پوست لیمو و وانیل را با هم ترکیب کنید. سپس نمک و خمیر مایه آماده شده و عمل آمده را نیز به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر منسجمی درست گردد.

مرحله سوم؛ استراحت دادن به خمیر نان بریوش

در این مرحله از طرز تهیه نان توت فرنگی فوری باید خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید و در صورتی که احتیاج به آرد دارد، کمی آرد روی آن بپاشید. سپس خمیر را در یک کاسه چرب بگذارید و روی آن سلفون بپیچید و اجازه دهید برای 2 ساعت استراحت کنید.

مرحله چهارم؛ درست کردن نان بریوش توت فرنگی

بعد از این که خمیر استراحت کرد، آن را روی سطح کار که آرد پاشی شده قرار دهید. خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. داخل هر قسمت از خمیر میزانی مارمالاد توت فرنگی بگذارید و آن را به هر شکلی که دوست دارید حالت دهید. این کار را برای همه تکه های خمیر انجام دهید و آن ها را روی سینی چرب شده فر بچینید.

مرحله پنجم؛ پختن نان بریوش توت فرنگی در فر

یک عدد زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و هم بزنید. بعد از چیدن نان ها در سینی فر همه نان ها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و یک عدد توت فرنگی خرد شده روی نان قرار دهید. سپس سینی را طبقه وسط در فر قرار دهید و زمانی که نان ها طلایی شد، سینی را خارج کنید و نان بریوش توت فرنگی را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نون قندی به روش بازاری

نکات مهم در طرز تهیه نان توت فرنگی

  • نان توت فرنگی یک نوع نان نیمه شیرین با بافتی نرم و خوشمزه است که معمولاً در کنار مربای توت فرنگی و خامه سرو می گردد.
  • میزان شیرینی نان توت فرنگی کم است، اما در صورت تمایل می توانید برای شیرین کردن این نان از پودر قند و یا مربای توت فرنگی روی نان بهره ببرید.
  • برای نگهداری نان توت فرنگی در فریزر می توانید نان را در کیسه پلاستیکی بگذارید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • برای نگهداری نان توت فرنگی می توانید تا 2 روز آن را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید.
  • به منظور درست کردن نان توت فرنگی حتماً از قالب های فلزی بهره ببرید.
  • در صورتی که نان توت فرنگی را در توستر می پزید، دما را روی 20 درجه کمتر از دمای فر گفته شده در رسپی بالا تنظیم کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن نان توت فرنگی

چرا نان توت فرنگی خوب پف نمی کند؟

دلایل زیادی برای پف نکردن نان توت فرنگی وجود دارد. کیفیت پایین موادی که استفاده می کنید، رعایت نکردن مراحل آماده سازی مواد، باز گذاشتن درب فر هنگام پخت نان و ترکیب نکردن مواد به شکل کامل و یک دست همگی از مهم ترین دلایل پایین آمدن کیفیت نان و پف نکردن آن هستند.

آیا می توان از خامه معمولی به جای خامه ترش در تهیه نان توت فرنگی استفاده کرد؟

خامه ترش از تخمیر شیر گاو به دست می آید، اما اگر دسترسی به خامه ترش ندارید، می توانید یک قاشق آبلیمو یا یک قاشق سرکه به خامه معمولی اضافه کنید و خوب با همزن دستی یا همزن برقی مواد را ترکیب کنید تا کاملاً یکدست گردد و خامه ترش آماده گردد.

نان توت فرنگی خانگی تا چه مدت زمانی قابل نگهداری است؟

شما می توانید این نان خوشمزه خانگی را تا 2 روز در دمای بیرون از یخچال نگهداری کنید.

در طرز تهیه نان کرمدار توت فرنگی برای تهیه کرم از چه موادی استفاده می گردد؟

در آموزش تهیه نان توت فرنگی کرم دار برای درست کردن کرم می توانید از ترکیب پنیر خامه ای، پودر قند، شیر و عصاره وانیل بهره ببرید.

منابع: thecountrycook، cookingformysoul

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان توت فرنگی به 3 روش کرمدار، ساده و بریوش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید