7 میوه مغذی که می تواند جای شیرینی را بگیرد
به گزارش وبلاگ مهیار، درحالی که لذت بردن از خوراکی های شیرین ذاتا عادت بدی نیست اما قطعا مصرف روزانه خوراکی های مضر حاوی قندهای افزوده با پیامدهای منفی و زیان بار مختلفی برای سلامت بدن همراه است.
به گزارش وبلاگ مهیار، اگر شما هم از هواداران طعم های شیرین هستید، حتما از میوه هایی که در ادامه این مطلب به آنها اشاره نموده ایم، بهره ببرید.
1. خرما
این میوه خشک، جویدنی و لطیف می تواند یکی از برترین گزینه ها برای علاقه مندان به خوراکی های شیرین باشد. انواع خرما به طور طبیعی سرشار از فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها هستند و از این نظر هم مواد مغذی مناسبی به بدن می رسانند. شما می توانید از انواع کره مغزها در کنار خرما بهره ببرید تا یک میان وعده باکیفیت و شیرین داشته باشید.
2. انجیر تازه
انواع انجیر، مخصوصا اگر کاملا رسیده باشند، طعم شیرینی زیاد و بافت نسبتا چسبناکی دارند و به خوبی می توانند یک جایگزین باکیفیت برای خوراکی های شیرین رایج مثل کیک ها و کلوچه ها باشند. فیبر موجود در انواع انجیر هم زیاد است و اضافه کردن آن به صبحانه، ناهار، میان وعده، دسر یا نان های سبوس دار می تواند کیفیت تغذیه شما را ارتقا بدهد.
3. گلابی
گلابی به عنوان یک میوه آبدار و شیرین سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان ها است و می تواند گزینه باکیفیتی برای افراد علاقه مند به طعم های شیرین و دسرهای مختلف باشد. افزودن دارچین و زنجبیل به تکه های خردشده گلابی و پختن آن درون فر می تواند یک دسر باکیفیت و شیرین را در اختیار شما بگذارد.
4. انگور قرمز
دانه های انگور قرمز معمولا طعم ترش و شیرین غلیظی دارند، درحالی که مقادیر خوبی از ویتامین C، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها را هم به بدن می رسانند. بنابراین، کسانی که به آب نبات ها یا بستنی های یخی شیرین علاقه دارند، می توانند از انگور قرمز به عنوان جایگزین استفاده نمایند. قرار دادن انگور قرمز درون فریزر هم می تواند یک خوراکی خنک و مجذوب کننده را برای شما فراهم کند.
5. آناناس
آناناس به عنوان یکی از میوه های استوایی سرشار از فیبر، ویتامین C و بروملین است. بروملین در گروه آنزیم ها قرار می گیرد و می تواند به تسکین التهاب و بهبود کیفیت گوارش یاری کند. افرادی که به نوشیدنی های شیرین علاقه مند هستند، می توانند از تکه های آناناس یخ زده برای تهیه نوشیدنی های خنک، طبیعی و فوری استفاده نمایند. افزودن دارچین به تکه های آناناس و پختن 2 تا 3 دقیقه ای آنها درون فِر هم می تواند یک دسر سبک و سالم را برای شما فراهم کند.
6. سیب
سیب های شیرین هم شیرینی نسبتا مطلوبی دارند و هم از تردی و طراوت خاصی برخوردارند. هر یک عدد سیب میانه حدود 4 گرم فیبر و 100 کیلوکالری انرژی به بدن می رساند، درحالی که مقادیر خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان های دیگر را هم دارد. البته افزودن کره مغزها یا دانه ها به سیب می تواند پروتئین دریافتی و غلظت طعم شیرینی در این خوراکی ساده را افزایش دهد.
7. هلو
هلو به عنوان یکی از میوه های آبدار و باطراوت، منبع مناسبی برای دریافت ویتامین های A و C است، درحالی که طعم شیرین مجذوب کنندهی هم دارد. البته هرچقدر که هلو رسیده تر باشد، شیرینی بهتری هم خواهد داشت. افزودن دارچین و زنجبیل به تکه های خردشده هلو و گریل کردن آن برای 4 تا 5 دقیقه می تواند یک دسر یا میان وعده مجذوب کننده برای شما بسازد.
- 5 ترفند در آشپزی که دانستن آنها بسیار مهم است
- اگر کمبود آهن دارید این مواد غذایی را حتما بخورید
- 5 اشتباه رایج در تغذیه بچه ها که باید از آنها اجتناب کنید