طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت

به گزارش وبلاگ مهیار، اسپاگتی غذایی است که سریع آماده می گردد و از غذا های مورد علاقه بچه ها است. اسپاگتی را می توان با سس های متنوع و مواد مختلفی درست کرد. سس گوشت یکی از سس هایی است که محبوبیت زیادی دارد، البته افرادی که گیاه خوارهستند یا به دلایل سلامتی نمی توانند گوشت مصرف نمایند، با استفاده از طرز تهیه ای که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد سس اسپاگتی بدون گوشت را تهیه نمایند.

طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی بدون گوشت

  • پیاز میانه چهار عدد
  • سیر چهار حبه
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده) دوازده فنجان
  • نمک چهار قاشق چای خوری
  • برگ بو سه عدد
  • مرزنگوش خشک دو قاشق چای خوری
  • ریحان خشک نصف قاشق چا خوری
  • رب 300 گرم
  • شکر قهوه ای یک سوم فنجان
  • اسپاگتی یک بسته
  • پنیر پارمسان خرید آنلاین به اندازه لازم

طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت

پیاز را پوست کنده و خرد کنید داخل روغن تفت دهید، سیر را پوست کنده و کاملا ریز یا له کنید. گوجه فرنگی، برگ بو، ریحان و مرزنگوش را همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید.

صبر کنید تا بجوشد، سپس حرارت گاز را کم کنید و نزدیک به 20 دقیقه روی گاز بگذارید و گاهی هم بزنید. در آخر رب و شکر قهوه ای را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

می توانید در صورت تمایل قارچ، فلفل دلمه ای و سبزیجات مورد علاقه تان را به آن اضافه کنید، حدود 1 ساعت بدون درب روی حرارت قرار دهید.

برگ بو ها را از سس خارج کنید و روی اسپاگتی بریزید، اسپاگتی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بریزید.

طرز تهیه اسپاگتی

اسپاگتی را معمولا به صورت آبکش مصرف می نمایند، اما بیشتر ما عادت داریم که آن را دم کنیم. بنابراین شرح هر دو روش را در ادامه بخوانید. اسپاگتی را با کمی نمک و اندازهی کمی روغن بجوشانید، پس از حدود 15 دقیقه و وقتی که نرم شدند آن ها را آبکش کنید و همراه با سس تهیه نموده میل کنید.

در صورتی که قصد دم کردن اسپاگتی را دارید، کف قابلمه را کمی چرب کنید و بسته به سلیقه ته دیگ مورد نظرتان را کف آن بگذارید. اندازهی از اسپاگتی آبکش نموده را کف قابلمه بریزید و یک لایه از سسی که آماده کردید را روی آن بریزید، به همین شکل ادامه دهید تا سس و اسپاگتی با هم مخلوط شوند. درب قابلمه را ببندید، حرارت گاز را کمی زیاد کنید. وقتی بخار گرفت حرارت را کم نموده و روی آن دم کنی قرار دهید.

شما برای سس اسپاگتی بدون گوشت از چه دستوری استفاده می کنید؟

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید