طرز تهیه سوپ عدس
به گزارش وبلاگ مهیار، عدس یکی از مواد غذایی است که سرشار از پروتئین و آهن است و هضم آن آسان است به همین علت به عملکرد بهتر بدن یاری می نماید و از بروز بیماری های عفونی جلوگیری می نماید. خوردن عدس یکی از برترین راه ها برای جذب پروتئین کم چربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت می نماید و بهبود می بخشد. ما طرز تهیه سوپ عدس را برای شما در نظر گرفتیم تا با پختن و خوردن این سوپ از خواص بی نظیر عدس بیشتر استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدس
- روغن مایع دو قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- آب گوشت یا مرغ دو لیتر
- عدس یک لیوان
- پیاز درشت سه عدد
- سیب زمینی میانه یک عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- نعناع خشک برای تزیین
- آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه سوپ عدس
مرحله اول
روغن را داخل قابلمه بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها کاملا نرم شوند.
مرحله دوم
سیب زمینی هایتان را خرد کنید و آن ها را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
مرحله سوم
در مرحله بعد آب گوشت یا مرغ را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. سپس عدس را به موادتان اضافه کنید و به آن ها فرصت دهید تا کاملا جا بیفتند.
برای اینکه نفخ عدس ها گرفته گردد آن ها را از شب قبل در آب بخیسانید و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه سوپ شما قوام کافی را پیدا کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ رب کاملا به خورد سوپ رود و قرمز گردد.
مرحله پنجم
بعد از این مرحله سوپ شما آماده است و می توانید آن را به ظرف سرو مورد نظرتان انتقال دهید و روی آن را با نعناع خشک تزیین کنید و در صورت تمایل هنگام میل کردن این سوپ به آن آبلیمو اضافه کنید تا طعم مجذوب کننده تری داشته باشد و از طعم آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله