طرز تهیه سوپ عدس

به گزارش وبلاگ مهیار، عدس یکی از مواد غذایی است که سرشار از پروتئین و آهن است و هضم آن آسان است به همین علت به عملکرد بهتر بدن یاری می نماید و از بروز بیماری های عفونی جلوگیری می نماید. خوردن عدس یکی از برترین راه ها برای جذب پروتئین کم چربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت می نماید و بهبود می بخشد. ما طرز تهیه سوپ عدس را برای شما در نظر گرفتیم تا با پختن و خوردن این سوپ از خواص بی نظیر عدس بیشتر استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ عدس

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس

  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • آب گوشت یا مرغ دو لیتر
  • عدس یک لیوان
  • پیاز درشت سه عدد
  • سیب زمینی میانه یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نعناع خشک برای تزیین
  • آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سوپ عدس

مرحله اول

روغن را داخل قابلمه بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها کاملا نرم شوند.

مرحله دوم

سیب زمینی هایتان را خرد کنید و آن ها را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

مرحله سوم

در مرحله بعد آب گوشت یا مرغ را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. سپس عدس را به موادتان اضافه کنید و به آن ها فرصت دهید تا کاملا جا بیفتند.

برای اینکه نفخ عدس ها گرفته گردد آن ها را از شب قبل در آب بخیسانید و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سوپ شما قوام کافی را پیدا کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ رب کاملا به خورد سوپ رود و قرمز گردد.

مرحله پنجم

بعد از این مرحله سوپ شما آماده است و می توانید آن را به ظرف سرو مورد نظرتان انتقال دهید و روی آن را با نعناع خشک تزیین کنید و در صورت تمایل هنگام میل کردن این سوپ به آن آبلیمو اضافه کنید تا طعم مجذوب کننده تری داشته باشد و از طعم آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سوپ عدس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ عدس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید