طرز تهیه پاستا کراکف

به گزارش وبلاگ مهیار، فرقی نمی کند که از گوشت بهره ببرید یا مرغ یا سوسیس. برای دوست داران پاستا، این غذا با هر سس و چاشنی که باشد، دوست داشتنی است. این بار طرز تهیه پاستا کراکف را به شما آموزش می دهیم. اگر هوادار کرافک باشید و از طعم سیر و گوجه هم لذت ببرید، این پاستا به نظرتان ایده آل خواهد رسید.

طرز تهیه پاستا کراکف

مواد لازم برای تهیه پاستا کراکف

  • پاستا لوله ای یک بسته
  • کراکف خرید آنلاین 200 گرم
  • برگ ریحان تازه به میزان دلخواه
  • کنجد دو تا سه قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی میزانی برای تفت دادن
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی میانه سه عدد
  • گوجه گیلاسی 200 گرم
  • سیر دو حبه
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه پاستا کراکف

مرحله اول

ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و همراه با نمک و فلفل، در مخلوط کن، پوره کنید.

مرحله دوم

آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید، کمی نمک و روغن در آن بریزید و پاستاها را در آب بجوشانید. اما نه آنقدر که نرم شوند. پاستای شما در مرحله بعد با آب گوجه هم خواهد پخت، پس نگذارید کاملا در آب جوش نرم گردد و فورمش را از دست بدهد.

مرحله سوم

در یک تابه پهن پوره گوجه را با کمی روغن روی اجاق بگذارید و تا جمع شدن نیمی از آب گوجه صبر کنید.

مرحله چهارم

در یک تابه دیگر، کراکف های حلقه شده را سرخ کنید. سپس همراه با آنها، کنجدها را کمی تفت دهید، اما نه آنقدر که رنگ کنجدها تیره گردد. در مرحله بعد، سیر و گوجه گیلاسی ها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. مراقب باشید که گوجه ها بیش از میزان سرخ و له نشوند.

مرحله پنجم

پاستا را بعد از آبکش کردن، در تابه ای که سس گوجه در آن می جوشد بریزید و آن را با سس گوجه مخلوط کنید. سپس کراکف و ترکیب های همراه با آن را به تابه اصلی اضافه کنید.

مرحله ششم

در آخرین مرحله برگ های ریحان را به مواد اضافه کنید و یک قاشق روغن زیتون (در صورت تمایل بو دار) روی پاستا بریزید. پاستای شما آماده است. می توانید آن را با همین تابه سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاستا کراکف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا کراکف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید