طرز تهیه پودینگ هندوانه مخصوص شب یلدا
به گزارش وبلاگ مهیار، پودینگ هندوانه، دسری خوشمزه است که بافتی نرم و طعمی فوق العاده دارد. تهیه این دسر بسیار ساده و سریع است و از همه مهم تر یک خوراکی سالم است. داشتن کالری کم، فیبر زیاد، دارا بودن ویتامین های A و C و پتاسیم از ویژگی های مثبت هندوانه هستند. هندوانه بعلاوه برای سلامت قلب مفید است و خوردن آن راه خوبی برای هیدراته نگه داشتن بدن است.
این دسر ساده که ماده سازنده اصلی آن هندوانه است، برای شب یلدا ایده ای خلاقانه و شیک است. پودینگی خوش عطر و طعم که به شما احساس شادابی و نشاط می بخشد و با رنگ قرمز جذابش انرژی مثبت فراوانی به سفره یلدایتان می افزاید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ هندوانه
- هندوانه (خرد شده، پوست کنده، بدون هسته) چهار پیمانه
- آرد نشاسته دو قاشق غذاخوری
- شکر یک چهارم پیمانه
- پودر وانیل دو قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پودینگ هندوانه
مرحله اول
هندوانه ها را درون میکسر بریزید و هم بزنید تا نرم گردد.
مرحله دوم
آن را از یک صافی عبور دهید تا مواد اضافه اش کاملا گرفته گردد. حالا باید تقریبا 3 پیمانه آب هندوانه داشته باشید.
مرحله سوم
دو قاشق غذاخوری آب هندوانه را درون کاسه ای بریزید و همراه با آرد نشاسته هم بزنید تا صاف و یکدست گردد.
مرحله چهارم
حدود پنج دقیقه صبر کنید تا مقداری از آب هندوانه تبخیر گردد و بعد شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر خوب در آن حل گردد. ترکیب وانیل و آب هندوانه را دوباره هم زده و اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از حدود سه دقیقه، آب لیمو را اضافه کنید. پودینگ را از درون یک صافی تمیز عبور دهید و در یک پیمانه مقدار گیری بریزید. سپس آن را درون لیوان ها یا ظرف های مناسبی که انتخاب نموده اید بریزید.
مرحله ششم
روی لیوان ها را با سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید. زمان مناسب برای آماده شدن پودینگ هندوانه، حداقل سه ساعت است. بعد از این مدت، لیوان ها را از یخچال بیرون آورده و میل کنید.
نکات طرز تهیه پودینگ هندوانه
- قبل از سرو پودینگ هندوانه، می توانید آن را با خامه زده شده و پسته تزیین کنید.
- زمان مناسب برای نگهداری پودینگ هندوانه در یخچال، دو روز است.
- اگر از هواداران پودینگ هستید می توانید پودینگ موز را هم امتحان کنید.