طرز تهیه ساندویچ بین المللی پولد بیف به سبک رستوران
به گزارش وبلاگ مهیار، ساندویچ ها تنوع بسیار زیادی در جهان دارند و همواره محبوب می باشد که شما می توانید با مرغ و گوشت این ساندویچ ها را تهیه کنید و از طعم بی نظیر یک غذای بین المللی در خانه لذت ببرید. ساندویچ پولد بیف از گوشت گوساله تهیه می گردد و شما می توانید داخل نان های مختلف قرار دهید و برای شام یا نهار سرو کنید.
مواد لازم
گوشت گوساله 700 گرم
پیاز 3 عدد
سیر 3 حبه
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
قارچ به دلخواه
طرز تهیه ساندویچ پولد بیف
مرحله اول: سرخ کردن گوشت
ابتدا باید گوشت گوساله را به میزان دلخواه خرد کنید بهتر است از راسته بهره ببرید و بعد داخل تایه کمی روغن بریزید و گوشت ها را داخل آن قرار دهید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سیاه گردد و بعد از تابه خارج کنید.
مرحله دوم: افزودن پیاز
پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و بعد سیر را پوست بگیرید و به صورت درسته به همراه پیاز کمی تفت دهید و بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و یک تفت کوچک دهید و گوشت های سرخ شده را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و درب قابلمه یا زودپز را بسته و بگذارید تا گوشت کاملا پخته گردد.
مرحله سوم: میکس کردن
در ادامه باید گوشت ها را بعد از پخت ریش ریش کنید و آب گوشت به جای مانده را با یاری گوشتکوب برقی یا مخلوط کن خوب میکس و پوره کنید تا به بافت یکدستی برسد و بعد گوشت های ریش ریش شده را به آب میکس شده اضافه کنید تا ساندویچ نرم و آبدار باشد.
مرحله چهارم: تهیه ساندویچ پولد بیف
در ادامه برای تهیه ساندویچ یک چاشنی عالی به شما یاد خواهیم داد کمی گوچه خشک که ده دقیقه داخل آب جوش گذاشته و نرم شده را آبکش کنید و با زیتون و گشنیز و جعفری و سس فلفل تند مخلوط کنید و نان ساندویچی را باز کنید و گوشت و چاشنی را اضافه کنید و می توانید ساندویچ را داخل ساندویچ میکر یا گریل قرار دهید تا برشته گردد. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ساندویچ پولد بیف
باید بگذارید گوشت حسابی سرخ گردد و رنگ آن تغییر کند زیرا بشدن در طعم و مزه ساندویچ تاثیر دارد.
می توانید روی نان ها را با ترکیب سیر له شده و کمی پاپریکا و روغن ترکیب شده رومال کنید و بعد مواد ساندویچی را بریزید.
افزودن قارچ دلخواه است.
می توانید از پنیر ورقه ای یا رنده شده نیز بهره ببرید.
منبع: گردشبان