علت ضبط نکردن دوربین مداربسته و برطرف مشکل آن

به گزارش وبلاگ مهیار، برای رسیدن به پاسخ علت ضبط نکردن دوربین مداربسته و رفع مشکل آن ، ابتدا می توانید دوربین را به یک مانیتور متصل نموده و تنظیمات و تصاویر خروجی را آنالیز کنید. سپس با مرور و آنالیز موارد مختلف، می توانید به ریشه یابی مشکل پرداخته و آن را رفع کنید. اگر شما در پی حفظ امنیت خود هستید و به فکر آینده اید، حتما در پی شرکت دوربین مداربسته معتبر باشید که از لحاظ قیمت، کیفیت و گارانتی خیالتان راحت باشد. نمایندگی دوربین مداربسته تیاندی در تهران، با ارائه قیمت دوربین تیاندی و دادن خدمات پس از فروش به شما یاری می نماید تا برترین را انتخاب کنید.

علت ضبط نکردن دوربین مداربسته و برطرف مشکل آن

اختلال در منبع تغذیه:

گفتنی است که با استفاده از فیش آداپتور، به ندرت با مشکل ضبط نکردن دوربین مدار بسته روبرو خواهید شد. دلیل این امر این است که این فیش ها و آداپتورها از تأثیر نوسانات برق جلوگیری نموده و از خراب شدن دوربین های مداربسته جلوگیری می نمایند. خوشبختانه، نمایندگی تیاندی تمامی تجهیزات لازم برای یک سیستم امنیتی کامل را در قالب پکیج دوربین مداربسته فراهم نموده است. با خرید این پکیج، صاحب آداپتور و فیش آداپتور متناسب هم می شوید.

راه چاره:

با توجه به توضیحات فوق، مشخص است که دلیل ضبط نکردن دوربین مداربسته به خاطر وجود مشکل درعملکرد صحیح منبع تغذیه و جریان ورودی آن واقع شده است. برترین راه برای برطرف این مشکل و جلوگیری از خاموش شدن دوربین های مداربسته، تهیه یک آداپتور با ولتاژ مناسب برای دوربین ها می باشد. هرچند، قبل از هر اقدامی، پیشنهاد می شود ابتدا دلیل قطعی تصویر دوربین مداربسته خود را به دقت آنالیز نمایید.

مانع های ارتباطی و اینترنتی:

قطع ارتباط با اینترنت یا از دست دادن سیگنال رادیویی، یکی دیگر از عواملی است که ممکن است باعث عدم تغذیه دوربین های مداربسته شود. همانطور که ذکر شد، این مسائل منجر به عدم نمایش تصاویر و به تبعیت از آن، عدم ضبط و یا حتی پاک شدن فیلم های ضبطی دوربین ها می شود.

علاوه بر این، قطع یا شلی در سوئیچ یا انژکتور PoE می تواند یکی دیگر از دلیل های این مشکل باشد. این نوع اختلالات منجر به اختلال در انتقال داده می شوند، که نهایتاً موجب از بین رفتن فیلم ضبط شده می گردند، به ویژه در دوربین های تحت شبکه IP.

راه چاره:

در بسیاری از موارد، کاهش سیگنال Wifi باعث می شود که اتصال BNC دچار اختلال شود و در نتیجه، سیگنال از دست رود. این نوع قطعی سیگنال باعث می شود تا مانیتور نتواند فیلمی را دریافت کند و در نتیجه، دوربین مداربسته قادر به ضبط تصاویر نشود. این نوع اختلالات در دوربین های مداربسته آنالوگ رخ می دهند.

مسائل نرم افزاری و سیاه شدن تصویر در دوربین های مداربسته:

گاهی اوقات، سیاه شدن تصویر در دوربین های مداربسته ناشی از مسائل نرم افزاری مانند سیستم عامل دستگاه شما است، که ممکن است باعث نمایش پیغام عدم فید در مانیتور شود.

راه چاره:

روشنایی مسأله به سادگی با به روزرسانی سیستم عامل حل می شود. بعلاوه، اهمیت دارد که قبل از اقدام به به روزرسانی، مطالب مربوط به آن را دقیقاً بخوانید و با جزئیات مطلع شوید. خوشبختانه، بسیاری از تولیدنمایندگان دوربین های مداربسته امکان به روزرسانی آنلاین را برای سهولت کاربران فراهم نموده اند.

آنالیز تنظیمات دستگاه NVR یا DVR:

در این قسمت به یکی از دلیل ضبط نکردن دوربین مداربسته و برطرف مشکل آن می پردازیم. یکی از روش های متداول در نصب دوربین مداربسته، تنظیم ضبط تصاویر در حالت زمانبندی یا با تشخیص حرکت می باشد. در این تنظیمات، بعضی از مواقع مشخص بازه های زمانی ممکن است به پاک شدن فیلم های دوربین های مداربسته منجر شود. هدف از این تنظیمات بهینه سازی مصرف حافظه در دستگاه DVR یا ان وی آراست، به خصوص برای دوربین هایی که حافظه پشتیبان ندارند. در این حالت، دستگاه ذخیره ساز فقط در زمانهای مشخص یا وقوع حرکت در مقابل دوربین، فیلم را ضبط می نماید. گفتنی است که دستگاه ذخیره ساز دوربین تیاندی NVR است.

در طی این بازه های زمانی که هیچ حرکتی مشاهده نمی شود، دوربین های مداربسته در حالت استندبای قرار می گیرند و تصاویری را ضبط نمی نمایند. بسیاری از افراد ممکن است خطاهای ضبط تصاویر یا سیاه شدن تصاویر دوربین های مداربسته خود را به خرابی دستگاه نسبت دهند، درحالی که اصلی ترین دلیل این مسائل، تنظیمات دستگاه می باشد. با آنالیز دقیق تنظیمات و بخش آرشیو، می توان به راحتی به این مسائل پی برد. اگر ضبط تصاویر به صورت ناقص انجام می شود، مشخص می شود که دلیل عدم ضبط تصاویر چیزی جز تنظیمات نیست.

راه چاره:

برای ذخیره سازی تصاویر به صورت پیوسته در طول شبانه روز، کافیست به بخش تنظیمات دستگاه مراجعه نموده و تنظیمات ضبط را به حالت اتوماتیک تغییر دهید. حالت پیش فرض در بیشتر دستگاه های گیرنده به صورت 24 ساعته فعال است، لذا اگر کسی از ابتدا این تنظیمات را تغییر ندهد، نیازی به ویرایش آن نیست.

آنالیز موس، فلش، و کانکتور ها متصل به دستگاه:

از آنجا که این قطعات الکترونیکی هستند، منطقی است که اگر خراب شوند، ممکن است در سیستم دی وی آر یا دستگاه NVR و حتی در ضبط تصاویر اختلال ایجاد نمایند. گاهی اوقات ممکن است باعث پاک شدن فیلم های دوربین مداربسته نیز شوند. این مشکل به دلیل فشاری است که اجزای معیوب بر روی دستگاه دی وی آر ایجاد می نمایند. گاهی این مسئله ممکن است منجر به خاموش شدن دوربین مداربسته شود. هرچند این احتمال کم است، اما آنالیز و تعویض موس، فلش، و کانکتورهای دیگر، کاری کم هزینه است و ارزش امتحان را دارد.

راه چاره:

این مسائل معمولاً اختلالات شایع در ضبط تصاویر نیستند، اما با چک کردن و یا تعویض آنها، می توان به راحتی سعی در حل این مسائل کرد.

خرابی هارد و عدم ضبط تصویر در دوربین های مداربسته:

هنگامی که هارد دستگاه خراب شود، عدم ضبط تصاویر دوربین های مداربسته یکی از دلایل اصلی می شود که در مانیتور پیغام خطای هارد را نمایش می دهد. این مشکل تنها در صورتی رخ می دهد که کاربر از یک هارد تعمیر شده یا دست دوم استفاده کند.

راه چاره:

اولین گام، اطمینان حاصل کردن از خرابی هارد است، زیرا تعویض هارد هزینه بر است. پس از تأیید خرابی هارد، می توانید آن را به تعمیرکاران متخصص بسپارید یا یک هارد تازه تهیه کنید. البته گفتنی است که هزینه تهیه هارد تازه بیشتر خواهد بود.

منبع: همگردی

به "علت ضبط نکردن دوربین مداربسته و برطرف مشکل آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علت ضبط نکردن دوربین مداربسته و برطرف مشکل آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید