طرز تهیه بیسارا؛ یکی از خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی

به گزارش وبلاگ مهیار، بیسارا یکی از انواع خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی است که با اندازه زیادی روغن زیتون و زیره سبز سرو می گردد.

طرز تهیه بیسارا؛ یکی از خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی

مواد لازم برای 4 نفر

لپه باقلا زرد خشک250 گرم

سیر3 حبه

روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

آب750 میلی لیتر

نمک و پودر چیلی از هر کدام ¼ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز½ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسارا

مرحله اول

برای تهیه بیسارا به روش مراکشی در ابتدای کار لپه باقلا را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 1 شب درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان یک قابلمه انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

حالا آب را درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد، سپس لپه باقلا را آبکشی نموده و به همراه سیر له شده، نمک و پودر چیلی به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم لپه باقلا به مدت 30 دقیقه به خوبی پخته گردد. پس از گذشت این زمان بیسارا را درون غذاساز یا میکسر ریخته و با سرعت میانه به خوبی میکس می کنیم تا بیسارا یکدست و یکنواخت گردد.

مرحله چهارم

در ادامه بیسارا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس روغن زیتون را به همراه پودر پاپریکا و زیره سبز روی بیسارا می ریزیم. در نهایت بیسارا را می توانید به همراه نان تازه در وعده صبحانه سرو کنید. نوش جان.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه بیسارا؛ یکی از خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسارا؛ یکی از خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید