کباب ترش تابه ای، ساده و خوشمزه
به گزارش وبلاگ مهیار، برای تهیه این غذا دیگر نیازی به فر یا زغال یا ابزار خاصی ندارید و با 300 گرم گوشت چرخ نموده تازه می توانید یک کباب فوق العاده آماده کنید.
کباب تابه ای ترش یکی از انواع کباب های ما ایرانی ها است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید به راحتی این کباب ترش خوشمزه را داخل تابه با سیخ چوبی تهیه کنید. کباب تابه ای ترش مزه فوق العاده ای دارد و برای تنوع غذایی گزینه بسیار خوبی به نظر می رسد. شما می توانید به همراه یک کته زعفرانی به راحتی تهیه کنید. با وبلاگ مهیار همراه باشید تا طرز تهیه کباب تابه ای ترش را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای ترش
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- پیاز 2 عدد
- رب انار ملس 1.5 قاشق غذاخوری
- گردو 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری
- آب به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای ترش
مرحله اول
ابتدا یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و بعد با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ گردد.
مرحله دوم
گردوها را پوست بگیرید و خرد کنید. بهتر است گردو را کمی دندان گیر خرد کنید تا زیر دندان بیاید و اگر دوست ندارید می توانید پوره نمایید. گردو خردشده را به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته گردد. دقت کنید حرارت باید کم باشد تا گردو ها نسوزد.
مرحله سوم
رب انار را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به مواد گردو اضافه کنید و هم بزنید. سپس 1/2 پیمانه آب اضافه کنید تا به جوش بیاید. پیاز دیگر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و فلفل و نمک خوب ورز دهید تا یکدست گردد.
مرحله چهارم
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و بعد از گرم شدن مایه کباب تابه ای را داخل آن پهن کنید و آن را در مقدار های یکسان برش بزنید. صبر کنید تا کمی کباب بپزد و آب اضافی آن از بین برود. سپس مواد گردویی تهیه شده به همراه زعفران روی کباب ها بریزید و بگذارید داخل سس رب انار خوب غلیظ گردد. در پایان به همراه کته زعفرانی میل کنید. برای تماشا دستورهای غذایی با گوشت چرخ نموده، خورشت بیج بیج، غذای محبوب مازندرانی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای ترش
- برای تهیه سس ترش باید پیاز را نگینی ریز یا رنده کنید.
- رب انار اگر خیلی ترش بود می توانید کمی شکر بریزید.
- حرارت را کم کنید تا سس به خورد کباب تابه ای برود.
- اگر آب سس کم بود می توانید مجدد کمی آب اضافه کنید تا به روغن بیفتد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کتلت بدون روغن را یاد بگیرید.
منبع: پیام دلتا